Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Laatste kans op SDE+ subsidie

Laatste kans op SDE+ subsidie

Wilt u overstappen op zonne-energie voor uw bedrijfspand of woning? Maak dan op korte termijn deze beslissing, want dit is uw laatste kans om te profiteren van de SDE+ subsidie. 14 november 2019 is de uiterste datum om uw aanvraag in te dienen. Als u ons voor 29 oktober inschakelt, helpt Doman Comfort u graag om een voordelige aanschaf van zonnepanelen snel te realiseren!

Neem contact op over SDE+ subsidie

SDE+ subsidie

Voor de productie van hernieuwbare energie, zoals zonne-energie, kunt u onder bepaalde voorwaarden subsidie aanvragen: de zogenoemde SDE+ subsidie. Op deze manier stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland.

zonnepanelen project

Subsidie voor zonne-energie

Voor de tweede en laatste openstellingsronde van 2019 is een bedrag van € 5 miljard beschikbaar gesteld. De inschrijving hiervoor loopt van 29 oktober t/m 14 november en is tevens de laatste in de huidige vorm.

Wat houdt de nieuwe SDE++ in?

Per 1 januari 2020 treedt namelijk de SDE++ in werking. Het grote verschil met de huidige SDE+, is dat de focus niet meer ligt op het produceren van hernieuwbare energie, maar op het reduceren van de CO2-uitstoot. Daarnaast is er nog maar eenmaal per jaar een openstellingsronde.

Door bovenstaande wijziging beroepen meerdere duurzame technieken, zoals bijvoorbeeld CO2-afvang en –opslag, zich op één en dezelfde subsidiepot, waardoor uiteindelijk minder zonnepaneelprojecten subsidie toegekend krijgen.

Zonnepanelen op groot bedrijfspand

Laatste kans op SDE+ subsidie

Wie slim is wacht niet tot 2020, maar profiteert nu nog van de allerlaatste SDE+ subsidiemogelijkheid! Vragen? Neem gerust contact op! 

Neem contact op over SDE+ subsidie